Bootstrap Funding مدلی برای آغاز کار…

bootAndrzejGdula-main_Full

 

Financial Bootstrapping یکی از روش هایی است که جهت عدم استفاده از منابع مالی خارجی نظیر وام های بانکی، پذیرفتن سرمایه گذار و یا هرگونه قرض برای تاسیس و راه اندازی کسب و کار، انتخاب می شود. در Bootstrap سرمایه ی کار به صورت کامل از دارایی های فردی تامین می شود. Bootstarap به معنای بند پوتین است و نشات گرفته از داستانی مشهور که در آن فردی بوسیله بند پوتین خود را از مرگ می رهاند، فلسفه نام گذاری این روش این است که با سرمایه فردی و بدون کمک منابع خارجی باید خود را نجات داد!

به طور مثال فردی با پس انداز شخصی خود اقدام به راه اندازی شرکت و یا مجموعه ای کاری می نماید، از طرفی سرمایه ی فردی محدود می باشد و مدت زمان کمتری نسبت به روش های تامین سرمایه از منابع خارجی برای رسیدن به درآمدزایی وجود دارد، اگر سرمایه درست هزینه نشود…. فاتحه ی سرمایه و سرمایه گذار پیشاپیش خوانده شده است Angelو همچنین امکان ریسک کمتر و امکانات محدودتری کسب و کار را تحت الشعاع قرار می دهد و از طرف دیگر نگرانی های بازپرداخت وام و اقساط، بهره های سنگین و طولانی شدن پروژه ها، سازمان را نمی آزارد…. البته روش های متفاوتی برای تامین سرمایه Bootstrap تدوین شده است…

save_money

Confusedسوال : آیا در شرایط کنونی دنیا و درمیان شرکت ها و سازمان های بزرگ جایی برای مجموعه های کوچک اینچنینی باقی مانده است؟ آیا می توان به تاسیس چنین کسب و کارهایی و با امید رشد و بقاء در بین بزرگان یک فیلد کاری دل بست؟

جواب مثبت است، اصولا در وضعیت کنونی پشت سر سازمان ها و شرکت های بزرگ چیزی به جز ایده های نو و البته عملی نیست. یکی از دلایل سقوط آزاد بسیاری کمپانی های با قدمت دنیا، و اشغال جایگاه و رتبه آنان توسط مجموعه های جوان و تازه نفس را می توان ایده ای نو و تفکری منسجم و حساب شده دانست…

خیلی از ما امروز لپ تاپی با مارک Dell رو استفاده میکنیم، کمپانی معظم Dell از جمله نمونه های کسب کار Bootstrap به شمار میاد، بسیاری از وب سایت های بزرگ که امروزه می خونیم و میشنویم که میلیون ها و حتی بعضا میلیادرها دلار ارزشگذاری میشوند از دیگر نمونه های Bootstarp هستند (فیس بوک با 6 میلیارد دلار ارزش حاصل ایده چند تن از دانشجویان دانشگاه استنفورد است!)، در دنیای IT این نمونه های تجلی نمایان تری دارند زیرا سرمایه اولیه دنیای نرم افزار عبارتست از یک فروند ایده ی ناب و دست اول، پشت کار به میزان لازم که نه، بلکه بسیار زیاد، استقامت و دوام، هوش و نوآوری های بعدی و نهایتا هزینه خرید کامپیوتر و هاست و پهنای باند…

در دیگر فیلد ها نیز این روش عملی است. Bootstrap Business: A Step-by-Step Business Survival Guide کتابی است که توسط Rich Christiansen و Ron E. Porter به زودی منتشر می شود. در وب سایت Bootstrap Business متعلق به این کتاب و نویسندگان آن، اجتماعی جهت به اشتراک گذاشتن داستان موفقیت، ایده ها و نظرات افراد موفق و یا حتی تازه کارهای دنیای Bootstrap به وجود آمده است. اگر شما هم تو فکر ایجاد بنایی مستحکم بر فراز شالوده ای از ایده ها و سرمایه داخلی خود هستید میتونید از این اجتماع و مطالبش استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید